Perodua Bezza dan Penjimatan Minyak

SIAPA KATA WARGA ASING TIDAK BOLEH

Selesai sudah upacara penyerahan Kunci Kereta Perodua Bezza 1.3 Advance kepada Muhammad warganegara Bangladesh.

Dengan apa yg telah dijanjikan dapat dikotakan InsyaAllah

http://peroduadelivery.wasap.my/

http://www.peroduadelivery2u.com/

Jaminan 5 bintang kepada semua bakal pembeli kereta dengan layanan yg membantu, tekun, dedikasi, peramah, bestari dan tiada fantasi bulan madu di awan biru.

http://www.peroduadelivery2u.com/
http://www.peroduadelivery2u.com/

https://youtu.be/Lg9954mhRjU
https://youtu.be/A5wySA-372g

Kami pengedar perodua yg sah mensajikan hadiah dan package yg menarik.

Tiada sebarang penipuan berbentuk wang ringgit, bentuk heksagon, 7 petala langit, dewa dewi remaja.

http://www.peroduadelivery2u.com/

http://peroduadelivery.wasap.my/

FREE GIFT!!!!FREE GIFT!!!!!FREE GIFT!!!!
NAK TAHU HADIAH APA!!
-FREE TINTED 5 Years Warranty!!!
– https://youtu.be/Lg9954mhRjU
– https://youtu.be/A5wySA-372g



















NAK TAHU APA FREEGIFT YG LAIN CLIK👇
http://peroduadelivery.wasap.my/ 👈

http://www.peroduadelivery2u.com/

DISCOUNT…DISCOUNT….💸💸🏃🏼‍♀️🏃🏻
#Axia 1.0 G (A) RM800
#Alza 1.5 S (A) RM1300

http://peroduadelivery.wasap.my/

Kenyataan yg berbaur fitnah boleh lihat di riview page peroduadelivery

Dewi Wendiyana – Sabah
A thousand thanks to Mr. Khairul for the efficiency & excellent service provided! One of the perks of choosing him as the dealer is to able to save more time & many extra benefits given. An honest man in delivering the best service to his customers at the shortest time. Thumbs up!

Dhaniya – Pahang
The best ever salemen Encik Khairul. Walaupun kami duduk Pahang dia di Ampang service memang tip top meletop!!! Banyak dapat free gift pulak tu. Recommended sangat bg siapa yg nk beli kereta Perodua.

Farah Fakhira – Negeri Sembilan
Terima kasih En. Khairul for the best service ! 😍 Puas hati sangat-2 dengan layanan yang diberikan 👍 Through whatsapp jee dah bolee dapat kereta and service memang tip top 👍👍👍 . Best service ever 😍

Desmond Lai – Kajang
Efficiency and excellent service provided. Those who want to try apply full loan can deal with Mr Khairul.

Raziq Lel – Cheras
Service tip top..laju macam kuda. Terima kasih en. Khairul sbb X buang masa saya hanya WhatsApp jer boleh dpt kereta jumpa pun waktu deliver kereta… highly recommend to all buyer … WhatsApp jer Dan free gift bersepah

Akmal Shah – Kelantan
Deal dgn Mr Khairul mmg terbaik! Service tiptop dan semuany dipermudahkn. Sales people yg jujur dan boleh diharapkan. Jgn risau, anytime boleh contact Mr Khairul yg berpengalaman luas dlm bidang kereta.

Ming Rahimi – Kelantan
Tq en khairul azman drp Perodua DMM Ampang, kerana telah banyak membantu sy utk mendapatkan kereta idaman,, setelah bersusah payah,,dgn penat lelah,, akhirnya impian sy utk memiliki Myvi 1.5 S.E telah tercapai,, terima kasih bebanyak bro,, YOU ARE THE BEST SALESMAN BRO.

Afieqa – Perak
selesai sudah upacara penyerahan perodua Axia SE petang tadi. terima kasih en khairul azman kelajuan yg imposible tu. dan terima kasih kerana melayan kerenah saya yg mengunung tu. Saya akan recomend kat semua bebudak office …nak upah!!!!

Hisyam Rasyid – Johor
Terima kasih en khairul kerana membantu saya untuk memiliki kereta,,urusan yang tiptop.

Nazmin Azlan – Setapak
Servis yang mantap. Senang berurusan. Layanan dari A to Z. Kereta dapat cepat. Beliau permudahkan apa yang tak mudah. Terima kasih khairul.

http://peroduadelivery.wasap.my/

#perodua
#peroduasales
#peroduadelivery
#peroduamalaysia
#peroduaonline
#peroduakajang
#peroduabangi
#peroduaampang
#peroduasubang
#peroduapuchong
#proton
#saga
#peroduakl
#peroduaonlines
#axia
#bezza
#myvi
#full
#loan
#fulllaon
Full loan
#alza
#deliver
#kepalatimun
#persona
#jangancakapabangtakpayung
#kesberat
#peroduakualalumpur
#perodua2u

Perodua axia perodua myvi perodua bezza perodua alza boleh dapat full loan banyak freegift dan promosi 2017 dan promosi 2018 dan yang menarik perodua promosi juga mempunyai tawaran hebat untuk kereta perodua axia bezza myvi dan juga alza boleh deliver keseluruh perodua Malaysia dan boleh deliver sampai depan rumah dan kami juga ada panel bank khas untuk perodua axia bezza myvi dan alza di seluruh Malaysia selain dari itu perodua juga ada membuat di atas talian online ye betul online kami panggil perodua online atau Perodua Malaysia online oleh itu sila semak promosi perodua delivery Malaysia dan online di bawah

Image may contain: 2 people, people smiling, car, text and outdoor