BEZZA 1.3 X PREMIUM DENGAN PROMOSI HEBAT

Selesai deliver Kereta Perodua Bezza 1.3 X Premium Auto

Terima Kasih Kepada Saudara Tuan Omar Kerana telah Berjaya memiliki kereta perodua Bezza 1.3 X Premium dengan discount dan free gift free gift menarik.

Dengan apa yg telah dijanjikan dapat dikotakan InsyaAllah

Jaminan 5 bintang kepada semua bakal pembeli kereta dengan layanan yg membantu, tekun, dedikasi, peramah, bestari dan tiada fantasi bulan madu di awan biru.

http://peroduadelivery.wasap.my/
http://peroduadelivery.wasap.my/
https://youtu.be/g9zC22GgFIo
https://youtu.be/qEbKRPPBst8
https://youtu.be/em3L9I5tjnw

Perodua axia perodua myvi perodua bezza perodua alza boleh dapat full loan banyak freegift dan promosi 2017 dan promosi 2018 dan yang menarik perodua promosi juga mempunyai tawaran hebat untuk kereta perodua axia bezza myvi dan juga alza boleh deliver keseluruh perodua Malaysia dan boleh deliver sampai depan rumah dan kami juga ada panel bank khas untuk perodua axia bezza myvi dan alza di seluruh Malaysia selain dari itu perodua juga ada membuat di atas talian online ye betul online kami panggil perodua online atau Perodua Malaysia online oleh itu sila semak promosi perodua delivery Malaysia dan online di bawah

Kami pengedar perodua yg sah mensajikan hadiah dan package yg menarik.

Tiada sebarang penipuan berbentuk wang ringgit, bentuk heksagon, 7 petala langit, dewa dewi remaja.

FREE GIFT!!!!FREE GIFT!!!!!FREE GIFT!!!!
-FREE TINTED 5 Years Warranty!!!
-SUNVISOR
-TOWEL CAR
-DASHBOARD SUN PROTECTION
-USB PORT
-SHOPPING HOOK
-PHONE HOLDER
-ANTI-SLIP MATT (DASHBOARD)
-TOUCH & GO CARD
-STEERING LOCK
-2X VOUCHER TINTED
-HANDPHONE CHARGER
-CAR PARFUME
-UMBRELLA
-PENGHANTARAN PERCUMA SATU MALAYSIA
-FULL TANK (MINYAK PENUH)
-ROAD TAX HOLDER
-ROAD TAX 2 TAHUN FREE
-FREE 1 YEAR PERODUA SMART ASSIST
-KEY CHAIN PERODUA while stock last
-T&C apply

DISCOUNT…DISCOUNT….💸💸🏃🏼‍♀️🏃🏻
#Axia 1.0 G (A) RM2000
#Axia 1.0 SE (A) RM1000
#Bezza 1.3 X (A) RM2000
#Bezza 1.3 ADV (A) RM1500
#Alza 1.5 S (A) RM2000
#Alza 1.5 ADV (A) RM2000

Kenyataan yg berbaur fitnah boleh lihat di riview page peroduadelivery

Dewi Wendiyana – Sabah
A thousand thanks to Mr. Khairul for the efficiency & excellent service provided! One of the perks of choosing him as the dealer is to able to save more time & many extra benefits given. An honest man in delivering the best service to his customers at the shortest time. Thumbs up!

Dhaniya – Pahang
The best ever salemen Encik Khairul. Walaupun kami duduk Pahang dia di Ampang service memang tip top meletop!!! Banyak dapat free gift pulak tu. Recommended sangat bg siapa yg nk beli kereta Perodua.

Farah Fakhira – Negeri Sembilan
Terima kasih En. Khairul for the best service ! 😍 Puas hati sangat-2 dengan layanan yang diberikan 👍 Through whatsapp jee dah bolee dapat kereta and service memang tip top 👍👍👍 . Best service ever 😍

Desmond Lai – Kajang
Efficiency and excellent service provided. Those who want to try apply full loan can deal with Mr Khairul.

Raziq Lel – Cheras
Service tip top..laju macam kuda. Terima kasih en. Khairul sbb X buang masa saya hanya WhatsApp jer boleh dpt kereta jumpa pun waktu deliver kereta… highly recommend to all buyer … WhatsApp jer Dan free gift bersepah

Akmal Shah – Kelantan
Deal dgn Mr Khairul mmg terbaik! Service tiptop dan semuany dipermudahkn. Sales people yg jujur dan boleh diharapkan. Jgn risau, anytime boleh contact Mr Khairul yg berpengalaman luas dlm bidang kereta.

Ming Rahimi – Kelantan
Tq en khairul azman drp Perodua DMM Ampang, kerana telah banyak membantu sy utk mendapatkan kereta idaman,, setelah bersusah payah,,dgn penat lelah,, akhirnya impian sy utk memiliki Myvi 1.5 S.E telah tercapai,, terima kasih bebanyak bro,, YOU ARE THE BEST SALESMAN BRO.

Afieqa – Perak
selesai sudah upacara penyerahan perodua Axia SE petang tadi. terima kasih en khairul azman kelajuan yg imposible tu. dan terima kasih kerana melayan kerenah saya yg mengunung tu. Saya akan recomend kat semua bebudak office …nak upah!!!!

Hisyam Rasyid – Johor
Terima kasih en khairul kerana membantu saya untuk memiliki kereta,,urusan yang tiptop.

Nazmin Azlan – Setapak
Servis yang mantap. Senang berurusan. Layanan dari A to Z. Kereta dapat cepat. Beliau permudahkan apa yang tak mudah. Terima kasih khairul.

#perodua
#peroduasales
#peroduadelivery
#peroduamalaysia
#peroduaonline
#peroduakajang
#peroduabangi
#peroduaampang
#peroduasubang
#peroduapuchong
#proton
#saga
#peroduakl
#peroduaonlines
#axia
#bezza
#myvi
#full
#loan
#fulllaon
Full loan
#alza
#deliver
#kepalatimun
#persona
#jangancakapabangtakpayung
#kesberat
#peroduakualalumpur
#perodua2u

Perodua axia perodua myvi perodua bezza perodua alza boleh dapat full loan banyak freegift dan promosi 2017 dan promosi 2018 dan yang menarik perodua promosi juga mempunyai tawaran hebat untuk kereta perodua axia bezza myvi dan juga alza boleh deliver keseluruh perodua Malaysia dan boleh deliver sampai depan rumah dan kami juga ada panel bank khas untuk perodua axia bezza myvi dan alza di seluruh Malaysia selain dari itu perodua juga ada membuat di atas talian online ye betul online kami panggil perodua online atau Perodua Malaysia online oleh itu sila semak promosi perodua delivery Malaysia dan online di bawah

Promosi Perodua Awal Tahun, Peromosi Perodua, Perodua Alza, Perodua Bezza, Perodua Axia, Perodua Myvi, Promosi, Perodua Promosi, Perodua Promotion 2018, Perodua Promotion January 2018,Perodua Promotion February 2018, Perodua Promotion March 2018, Perodua Promotion April 2018, Perodua Promotion May 2018, Perodua Promotion June 2018, Perodua Promotion July 2018, Perodua Promotion August 2018, Perodua Promotion September 2018, Perodua Promotion October 2018, Perodua Promotion November 2018, Perodua Promotion Dcember 2018, Perodua Price list, Price list axia, Price list Bezza, Price list Myvi, Price list Alza, Harga Perodua Axia, Harga Perodua Bezza, Harga Perodua Myvi 2018, Harga perodua Alza